EU-Sredstva

Nove investicije v stroje in ohranjanje števila zaposlenih.

Vstop v novo obdobje:

CNC stroj bo zagotovil uspešno proizvodnjo in stabilnost zaposlitve”

Sodelovanje med strokovnjaki in zaposlenimi je bilo ključno pri odločitvi za vlaganje v nov CNC stroj, ki bo pomagal pri izboljšanju proizvodnje in razvoju novih izdelkov. Z nakupom stroja se bo podjetje pripravilo na izzive prihodnosti in zagotovilo trajnostno delovanje, hkrati pa ohranilo zaposlitev za svoje zaposlene.

Novi stroj ne prinaša samo izboljšav v proizvodnji obstoječih izdelkov, ampak omogoča tudi razvoj in proizvodnjo novih izdelkov. Poleg tega bo prispeval k zmanjšanju izgube prihodka zaradi epidemije COVID-19 ter povečali dodano vrednost podjetja. Hkrati pa bo učinkovita uporaba energetskih virov, materialov in snovi prispevala k prehodu Slovenije v krožno gospodarstvo in varovanju okolja.

Zahvaljujoč sodelovanju z Republiko Slovenijo in Evropsko unijo iz Evropskega sklada za regionalni razvoj, bo podjetje z novo naložbo lahko doseglo svoje cilje in začelo polno delovanje proizvodnje. Vstop v novo obdobje in zagotovitev stabilnosti zaposlitve za zaposlene v podjetju, sta glavni prednosti novega CNC stroja.

kovine-gorsek
Europian Union